Glasvezel internet is het internet van de toekomst! Het glasvezelnetwerk in Nederland breidt zich dan ook steeds sneller uit. Veel grote steden zijn al (gedeeltelijk) voorzien van een glasvezelnetwerk en ook in steeds meer buitengebieden wordt glasvezel internet mogelijk gemaakt. Daarmee is ook zakelijk glasvezel voor steeds meer bedrijven binnen handbereik. Dat is goed nieuws, want zakelijk glasvezel heeft een hoop voordelen. Wij zetten een aantal belangrijke voordelen op een rijtje:

Glasvezel internet is supersnel!

Het internet via een glasvezel verbinding is razendsnel. Bestanden downloaden, uploaden, grote bestanden verzenden via de mail, dit alles kan probleemloos en even snel! Ook zwaardere toepassingen zoals bijvoorbeeld pinbetalingen, camerabewaking en videoconferencing gaan sneller via een glasvezelverbinding.

Hoogwaardige en stabiele verbinding

Vaak wordt een internetverbinding trager wanneer er veel apparaten tegelijk worden gebruikt. Zeker bij groeiende bedrijven kan dit een groot probleem vormen. Zakelijk glasvezel kan echter op heel veel apparaten tegelijk gebruikt worden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit! Een glasvezel verbinding blijft stabiel, constant én snel. Bovendien is een glasvezel verbinding veel minder storingsgevoelig.

Glasvezel internet is de toekomst

Een zakelijke glasvezelverbinding is toekomstvast. Zakelijk glasvezel biedt namelijk een capaciteit tot 1 Gbit/s. Daarnaast is een glasvezel verbinding schaalbaar, dus groeit deze gemakkelijk met je bedrijf mee!

Vrijheid in provider keuze

Een glasvezelnetwerk is open. Dit houdt in dat alle providers van glasvezel internet gebruikmaken van hetzelfde glasvezelnetwerk. Daarmee heeft u als bedrijf volledige vrijheid in de keuze voor een bepaalde leverancier.

Zakelijk glasvezel via CloudSphere?

Benieuwd of zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf beschikbaar is? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website of door te bellen naar 088 – 3400230.