Microsoft 365

Dé software van Microsoft voor werkplekken in de cloud. Alle vertrouwde Microsoft programma’s en meer op één locatie om snel te kunnen schakelen en overal waar je wilt te kunnen werken. Doordat de programma’s worden aangeboden in een online omgeving, heb je altijd de meest recente versie.

Met een wereld die steeds mobieler wordt, is het niet vanzelfsprekend dat je een Windows pc hebt. Microsoft 365 (voorheen Office 365) is er voor iedereen en beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android. Microsoft 365 is er in verschillende pakketten. Bij de meeste pakketten krijg je de online versies van de programma’s. Daarmee is dus Word, Excel en Powerpoint overal waar je internetverbinding hebt, te gebruiken.

Microsoft 365 kopen?

Wil je graag Microsoft 365 kopen? Onze experts kijken graag gezamenlijk met jou naar de voor- en nadelen van Microsoft 365 voor jouw organisatie, waarna een juiste keuze gemaakt kan worden uit de Microsoft 365 pakketten. CloudSphere verzorgt vervolgens de installatie, zodat je snel weer onbezorgd verder kan met de werkzaamheden.

Kies je ervoor om Microsoft 365 (voorheen Office 365) te kopen, dan is het ook mogelijk om de Microsoft 365 omgeving aan een Active Directory omgeving te koppelen. Doordat wij de server in kunnen richten met Windows Server Essentials, kunnen alle documenten lokaal worden opgeslagen.

Exchange Online

Wanneer je kiest voor Microsoft 365, krijg je ook de beschikking over Microsoft e-mail en agenda software. Met deze software kun je in één omgeving al jouw e-mails, taken, agenda-items en contactpersonen beheren én delen met iedereen binnen het bedrijf. Zo kunnen collega’s bijvoorbeeld elkaars agenda inzien en vergaderingen inplannen.

CloudSphere helpt graag bij het migreren van jouw huidige e-mail naar Exchange Online. Zo weet je zeker dat je niks mist en dat je onverstoord verder kan werken waar je gebleven was.

Microsoft 365 partner

CloudSphere is Microsoft Partner. Wij helpen je om een keuze te maken uit alle mogelijke pakketten, zodat je de licenties hebt die je ook daadwerkelijk gebruikt. Het is altijd mogelijk om dit later aan te passen op uit te breiden.

Indien gewenst is het bij CloudSphere tevens mogelijk om je op basis van onze jarenlange ervaring te coachen bij het gebruik van Microsoft 365 applicaties en te adviseren bij de inrichting, zodat er nog efficiënter gewerkt kan worden! Heb je vragen over Microsoft 365 of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.