Cloudservices

Hoe zou het zijn om nooit meer bestanden kwijt te raken? Niet meer gebonden te zijn aan één computer of aan één locatie? Niet onnodig investeren in een server in eigen huis. Daar hebben wij de oplossing voor, stap over naar een cloudserver! Dat klinkt heel ver, maar onze high-tech datacenters zijn gewoon gevestigd in Nederland en daar kan jij nu ook je server op draaien zonder zorgen over het onderhoud, beheer of de beveiliging.

Online back-up

Alle gegevens op een centrale plek, veilig in de cloud. Altijd en overal toegang met de Online Back-up dienst van CloudSphere.

Geen investering in eigen hardware

Door in de cloud te werken heb je geen hardware meer nodig op locatie. Dit kent vele voordelen; het scheelt namelijk een enorme investering. Daarnaast wordt de installatie, onderhoud én beheer voor je gedaan door onze proffesionals. Dus zelfs naar de software geen omkijken! Een laatste voordeel is dat je beter beschermd bent tegen diefstal, brand en storingen.

Je betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt

De diensten zijn op abonnementsbasis dit betekent dat je slechts betaalt voor wat je gebruikt. Je huurt namelijk als het ware ruimte op onze servers, dit is volledig schaalbaar. Wij groeien met je mee!

Verschillende smaken

Er zijn twee verschillende typen clouds: een public cloud en een private cloud. Een public cloud is een virtuele server omgeving gehost bij CloudSphere. Je huurt als het waren een deel van de servers bij ons in het datacenter. Deze omgeving wordt gedeeld met andere ‘huurders’; dit betreft de hardware, opslag en het netwerk. Bij de private variant zijn servers die geheel naar jouw bedrijf zijn ingericht. De hybride cloud is een combinatie van beiden. Welke past het beste bij jou organisatie?