Met één enkele inlog toegang tot alle applicaties.

De Modern Workplace van CloudSphere zorgt ervoor dat medewerkers met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken . Door slimmer te werken halen medewerkers het beste uit zichzelf.

De Modern Workplace is een term die verwijst naar de manier waarop werknemers tegenwoordig werken en hoe werkgevers hun werknemers faciliteiten bieden om efficiënt te werken. In de Modern Workplace staan flexibiliteit en samenwerking centraal. Dit betekent dat werknemers niet langer noodzakelijkerwijs aan een vaste werkplek hoeven te zitten, maar dat ze ook vanuit huis of onderweg kunnen werken. Dit wordt ook wel “mobiel werken” genoemd.

De Modern Workplace bestaat uit Microsoft 365 Enterprise aangevuld met relevante bedrijfsapplicaties en data. (Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security) De Modern Workplace is jouw gepersonaliseerde werkplek die met real-time toegang, onafhankelijk van jouw apparaat keuze, alle relevante bedrijfsinformatie van uw dagelijkse activiteiten ondersteunt.

De Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Door slimmer te werken halen medewerkers het beste uit zichzelf.

Waarom een Modern Workplace?
Een wereld van snelle innovatie betekent dat we ons werk ook keer op keer op eigentijdse wijze inrichten. We werken meer vanuit huis, werken elders en gebruiken vaak veel verschillende apparaten. Niet alleen de manier waarop we (samen) werken en communiceren is veranderd. Ook onze behoeften en eisen van de hedendaagse werkplek veranderen.

Door gebruik te maken van de kansen die de cloud biedt, kunnen we de problemen elimineren die traditionele werkplekken momenteel creëren. Zo behoort het beheren van afbeeldingen en het back-uppen of updaten van software tot het verleden. De moderne werkplek kenmerkt zich door zelfredzaamheid (selfservice) en laagdrempelige toegang tot applicaties, data en andere bedrijfsapplicaties. Alles op een gecontroleerde en veilige manier, ongeacht het apparaat of de locatie.

De Modern Workplace biedt dus talloze voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Werknemers hebben meer flexibiliteit en kunnen beter hun werk-privébalans beheren, terwijl werkgevers kunnen profiteren van een grotere productiviteit en een lager ziekteverzuim.